AMSTERDAM - Met een knotsgek einde heeft AFC toch nog een punt overgehouden aan het thuisduel tegen Barendrecht. Diep in blessuretijd ging keeper Gijs van Zetten mee naar voren en die wist met een bal in de bovenhoek toch nog gelijk te maken: 2-2.

De Amsterdammers waren op Goed Genoeg in de eerste helft op voorsprong gekomen door ee treffer van Splinter de Mooij, maar speelden na de rust slordig. Promovends Barendrecht, dat goed aan het seizoen is begonnen, profiteerde optimaal. Nadat van Zetten een schot niet onder controle kreeg kon Aness Serghini gelijk maken en even later profiteerde Tren Drexhage van wanorde in de AFC-defensie.

In de zevende minuut van de blessuretijd kreeg AFC nog een vrije trap te nemen en ging ook Van Zetten mee naar voren. De keeper wist zijn fout van eerder in de wedstrijd goed te maken toen de bal pardoes voor zijn voeten viel.